Hadži Milentijeva 85, Beograd Ponedeljak - Petak 11:00-19:00 +381 65 30 47 208 | +381 64 12 39 694

Estetika lica

Šta je estetika lica?

Kako starenjem i uticajem vremenskih uslova, načina života, stresa, struktura kože postupno se oštećuje. Na početku se pojavljuju sitne bore koje s vremenom postaju izraženije i pretvaraju se u prave brazde. Menjaju se crte lica i lice gubi na čvrstoći i gubi mu se karakterističan izgled.

Koža kod mladih ljudi je elastična, sjajna i glatka zahvaljujući kolagenu, elastinskim vlaknima, vodi i sastojku koji se prirodno nalazi u telu – hijaluronskoj kiselini. Starenjem se sadržaj hijaluronske kiseline u koži smanjuje, što uzrokuje njenu slabiju hidrataciju a kao posledica dolazi do pojave bora.

 

Estetika lica - postupak

 

 

Bez hirurškog zahvata i vrlo jednostavno, ručnim ubrizgavanjem intradermalnim inekcijama u zeljena područja: obraze,  usne, bore na čelu, ožiljke,  kroz tretman trajanja 30-ak minuta, prirodno, bezbolno, bez dodatnog oporavka videćete razliku koja će trajati čak i 12 pa i 18 meseci.

Osveženje i podmlađivanje Dermalnim filerima

Tretman trenutno osvežava i podmlađuje vašu kožu i izgled na način da smanjuje neželjene bore, obnavlja prirodan oblik lica i nadomešta izgubljenu punoću obraza. Dermalni fileri se ubrizgavaju ispod bora kako bi se ispunilo ili popunilo ulegnuće. Linije koje su najpogodnije za tretman su tzv. statičke linije koje su vidljive kad se lice ne mrda. Najčešće se tretiraju područja linija osmeha, linija usta , pušačke linije ili vertikalne usne linije kako obraza tako i brade.