Hadži Milentijeva 85, Beograd Ponedeljak - Sreda - Petak 12:30-20:30 | Utorak - Ćetvrtak 8:30-16:30 +381 65 30 47 208 | +381 64 12 39 694

Estetska stomatologija

Osmeh je jedna od prvih stvari koje će ljudi na vama primetiti. 

Lep osmeh pozitivno utiče na vaše samopouzdanje i otvorenost prema drugima. Lumident studio pomoću najsavremenijih metoda i materijala omogućava blistav osmeh bez i najmanjih nesavršenosti. Zahvaljujući tehnologiji izbeljivanja zuba, vaši zubi biće prirodno izbeljeni, a zubna gleđ i desni zaštićene. Ovaj postupak potpuno je bezbolan, a vi ćete iz ordinacije izaći sa najlepšim osmehom na svetu.

Ova procedura često se nepravedno smatra kozmetičkim zahvatom u ustima, ali ona je zapravo mnogo više od toga. Estetska stomatologija je u današnjem vremenu prava umetnost. Njen konačni cilj je prirodan izgled zuba i desni, a kako bi se na savršenom nivou sve to postiglo, naši stomatolozi se stalno usavršavaju. Naši pacijenti dolaze iz cele zemlje s vrlo kompleksnim problemima ali uz naše usluge vraćaju se s širokim osmehom.

Šta podrazumeva estetska stomatologija ?

Priprema, i saradnja pacijenta

Nema lepog osmeha bez zdrave usne duplje i zuba. Analiza je korak koji sledi pre svih korekcija. Da bi se sprovela adekvatna analiza, uzima se otisak na osnovu koga se izrađuje studijski model i pravi adekvatan plan terapije. 

Nakon završene analize pacijenta upoznajemo sa planom terapije koja će nas najbolje i najbrže dovesti do željenog rezultata. Zajedničkim angažovanjem i saradnjom naših pacijenta i nas, rezultati su zagarantovani. Iako uz ovakav angažman rezulatati ne mogu izostati, moramo da naglasimo da u nekim slučajevima promene ne mogu nastati preko noći već iziskuju više terapijskih seansi i uzajamno strpljenje.

Otklanjanje nedostataka

Lumident studio ordinacija može otkloniti veliki broj dentalnih nedostataka

  • zub koji nedostaje zamenimo novim (ugradnja zubnih implantata)
  • bezubost i krezubost (protetika)
  • smanjivanje ili popunjavanje prostora izmedju zuba i ispravka nepravilnog položaja zuba i zagrižaja
  • prebojenost, pigmentacija i neželjena boja zuba
  • upala desni i klaćenje zuba