Hadži Milentijeva 85, Beograd Ponedeljak - Sreda - Petak 12:30-20:30 | Utorak - Ćetvrtak 8:30-16:30 +381 65 30 47 208 | +381 64 12 39 694

O nama - Lumident Studio

lumident studio vracar beograd

Stomatološka ordinacija Lumident Studio nasledila je tradiciju čuvene ordinacije Dr Kabadaja koju je osnovao 1984. godine Dr Raif Kabadaja. Ovu dugu stomatološku tradiciju nasledila je njegova ćerka Dr Irena Lopičić sa koleginicom Dr Ivanom Aleksić. Njihovo druženje i poslovna saradnja započinje na klinici za parodontologiju i oralnu medicinu, gde obe završavaju specijalizaciju iz te oblasti.

Ordinacija Lumident Studio je opremljena vrhunskom stomatološkom opremom i najkvalitetnijim materijalima. Dolaskom u našu stomatološku ordinaciju dobićete detaljan uvid u stanje vaših zuba i desni, kao i plan terapije kako biste ostvarili svoje želje i imali zdrav i lep osmeh.

Naš tim

Dr Irena Lopičić

Dr Irena Lopičić

Specijalista parodontologije i oralne medicine
Rođena 1977. godine u Beogradu. Završila je OŠ Petar Petrović Njegoš u Beogradu i Ruprecht Gimnaziju u Minhenu, Nemačka. Nakon toga, upisuje i završava Stomatološki Fakultet u Beogradu u trajanju od 6 godina. Jednogodišnji lekarski staž obavlja u studentskoj Poliklinici u Beogradu. Svoje usavršavanje nastavlja kao polivalentan stomatolog u porodičnoj ordinaciji Dr Kabadaja, a prioritet u radu daje protetici, paradontologiji i implantologiji. Znanje iz ovih oblasti nesebično dobija od svog oca, koji je bio medju prvim privatnim stomatolozima u Beogradu. Svakom pacijentu pristupa sa velikom pažnjom, razumevanjem i sa ciljem da se sačuva svaki zub. Nežan i stručan pristup je čine omiljenom prema plašljivim pacijentima, koji tvrde da im je izlečila fobiju od stomatologa. U toku 12 godina lekarskog staža uporedo se bavi kontinuiranom edukacijom, završavajući brojne kurseve i učestvujući na velikom broju kongresa u zemlji i inostrantsvu. Specijalističke studije iz paradontologije i oralne medicine završava u junu 2017. Tečno govori engleski i nemački jezik. Hobi joj je joga, energetske nauke i meditacija. Iz ovih oblasti je završila veliki broj kurseva i bila instructor Joge par godina u svom studiju. Udata je i majka dvoje dece.
Dr Ivana Aleksić

Dr Ivana Aleksić

Specijalista parodontologije i oralne medicine
Rođena je 1981. godine u Beogradu u profesorskoj porodici. Završila je OŠ Mihailo Petrović-Alas i Prvu gimnaziju na Dorćolu. Stomatološki fakultet u Beogradu upisuje 1999. godine, a nakon diplomiranja obavezan lekarski staž obavlja na klinikama fakulteta. Zapošljava se u poznatoj beogradskoj privatnoj ordinaciji kao opšti stomatolog, a paralelno sa tim svoje usavršavanje nastavlja na Klinici za parodontologiju i oralnu medicinu gde upisuje akademske studije drugog stepena. Završni rad brani 2011. na temu “Primena preparata na bazi beta-tri kalcijum fosfata u terapiji infrakoštanih defekata.” Posvećenost pacijentima nastavlja da neguje osnivajući svoju privatnu praksu zajedno sa koleginicom dr Irenom Lopičić 2016. godine, tako da Lumident studio postaje centar moderne stomatologije. Svi prijatelji postaju pacijenti ordinacije, a svi pacijenti prijatelji! Jula 2017. godine sa odličnim uspehom polaže specijalistički ispit na Klinici za parodontologiju i oralnu medicinu i time stiče zvanje specijaliste iz tih oblasti. Veliki značaj pridaje kontinuiranoj edukaciji i stalnom usvršavanju. Tečno govori engleski jezik, praktikuje reiki energetsku veštinu, a u slobodno vreme prati literaturu iz oblasti primenjene psihologije. Udata je i ima ćerku.
Jelena Avramović

Jelena Avramović

Stomatološka sestra
Rođena u Beogradu, završila je Medicinsku školu u Beogradu, smer stomatološka sestra-tehničar. Pored humanosti, komunikativnosti i strpljenja koje unosi u timski rad, kao i rad sa pacijentima, poseduje veliko profesionalno i radno iskustvo iz svih oblasti stomatologije, koje je stekla radeći u privatnoj praksi i državnoj poliklinici. Stalni deo Lumident tima je od 2016 godine.
stomatološka ordinacija Lumident
Stomatološka ordinacija Beograd Vračar lumident zajednicka
//lumidentstudio.rs/wp-content/uploads/2018/06/stomatološka-ordinacija-beograd-vračar-61.jpg

Zašto baš mi

Centar grada

Stomatološka ordinacija Lumident Studio nalazi se u centru Beograda na opštini Vračar.

Ugodan ambijent

Naša stomatološka ordinacija je uređena tako da se osećate ugodno i opušteno.

Stručnost

Više od 40 godina iskustva ordinacije, specijalizacije i stalna usavršavanja.

Najkvalitetniji materijali

U radu koristimo najkvalitetnije materijale renomiranih i proverenih svetskih proizvođača.

Praćenje trendova

Lumident studio prati najnovije svetske trendove iz oblasti stomatologije kako bi vam uvek pružili najbolju uslugu.

Bezbolni tretman

Uvek se trudimo da nam ugodnost i pozitivno iskustvo naših pacijenata budu imperativ tokom intervencije.

preko
0

Spašenih zuba

preko
0

Godina iskustva

više od
0

Zadovoljnih pacijenata

nas
0

uvek nasmejane

Lumident u medijima

Dr Ivana Aleksić, specijalista parodontologije i oralne medicine, iz stomatološke ordinacije „Lumident“, gostovala je na televiziji „Zdravlje“.

Ona je u emisiji „Bolje sprečiti“ govorila na temu jednog od najrasprostranjenijeg oboljenja današnjice – parodonotopatiji.

Šta je parodontopatija? Kako nastaje? Koji su njeni uzročnici i na koji način se parodontopatija leči? Kako na ispravan način održavati oralnu higijenu?

Ukoliko primetite bilo koji od simptoma parodonotopatije, budite slobodni da se javite stomatološkoj ordinaciji „Lumident“. U našoj ordinaciji radi veći broj specijalista parodonotologa koji će vam pomoći da vaš osmeh bude lep i zdrav.

Pratite nas na Instagramu

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.