Hadži Milentijeva 85, Beograd Ponedeljak - Petak 11:00-19:00 +381 65 30 47 208

O nama - Lumident Studio

lumident studio vracar beograd

Stomatološka ordinacija Lumident Studio nasledila je tradiciju čuvene ordinacije Dr Kabadaja koju je osnovao 1984. godine Dr Raif Kabadaja. Ovu dugu stomatološku tradiciju nasledila je njegova ćerka Dr Irena Lopičić sa koleginicom Dr Ivanom Aleksić. Njihovo druženje i poslovna saradnja započinje na klinici za parodontologiju i oralnu medicinu, gde obe završavaju specijalizaciju iz te oblasti.

Ordinacija Lumident Studio je opremljena vrhunskom stomatološkom opremom i najkvalitetnijim materijalima. Dolaskom u našu stomatološku ordinaciju dobićete detaljan uvid u stanje vaših zuba i desni, kao i plan terapije kako biste ostvarili svoje želje i imali zdrav i lep osmeh.

Naš tim

Dr Irena Lopičić

Dr Irena Lopičić

Specijalista parodontologije i oralne medicine
Rodjena 1977.godine u Beogradu, zavrsila je OS Petar Petrovic Njegos u Beogradu I Ruprecht Gimnaziju u Minhenu, Nemacka. Potom upisuje i zavrsava Stomatoloski Fakultet u Beogradu u trajanju od 6 godina. Jednogodisnji lekarski staz obavlja u studentskoj Poliklinici u Beogradu. Svoje usavrsavanje nastavlja kao polivalentan stomatolog u porodicnoj ordinaciji Dr Kabadaja, a prioritet u radu daje protetici, paradontologiji i implantologiji. Znaje iz ovih oblasti nesebicno dobija od svog oca koji je bio medju prvim privatnim stomatolozima u Beogradu. Svakom pacijentu pristupa sa velikom paznjom, razumevanjem i sa ciljem da se sacuva svaki zub. Nezan i strucan pristup je cine omiljenom prema plasljivim pacijentima, koji tvrde da im je izlecila fobiju od stomatologa. U toku 12 godina lekarskog staza uporedo se bavi kontinuiranom edukacijom, zavrsavajuci brojne kurseve i ucestvujuci na velikom broju kongresa u zemlji i inostrantsvu. Specijalisticke studije iz paradontologije i oralne medicine zavrsava Juna 2017. Tecno govori engleski i nemacki jezik. Hobi joj je Yoga, energetske nauke i meditacija. Iz ovih oblasti je zavrsila veliki broj kurseva i bila instructor Yoge par godina u svom studiju. Udata je i majka dvoje dece.
Dr Ivana Aleksić

Dr Ivana Aleksić

Specijalista parodontologije i oralne medicine
rodjena je 1981.god u Beogradu u profesorskoj porodici.Zavrsila je OS Mihailo Petrovic-Alas i Prvu gimnaziju na dorcolu.Stomatoloski fakultet u Beogradu upisuje 1999god,a nakon diplomiranja obavezan lekarski staz obavlja na klinikama fakulteta.Zaposljava se u poznatoj beogradskoj privatnoj ordinaciji kao opsti stomatolog a paralelno sa tim svoje usavrsavanje nastavlja na Klinici za parodontologiju i oralnu medicinu gde upisuje akademske studije drugog stepena.2011.god brani zavrsni rad na temu “ Primena preparata na bazi beta-tri kalcijum fosfata u terapiji infrakostanih defekata”.Posvecenost pacijentima nastavlja da neguje osnivajuci svoju privatnu praksu zajedno sa koleginicom dr Irenom Lopicic 2016 god, tako da Lumident studio postaje centar moderne stomatologije, svi prijatelji postaju pacijenti ordinacije a svi pacijenti prijatelji!Jula 2017. god sa odlicnim uspehom polaze specijalisticki ispit na Klinici za parodontologiju i oralnu medicinu i time stice zvanje specijaliste iz tih oblasti.Veliki znacaj pridaje kontinuiranoj edukaciji i stalnom usvrsavanju.Tecno govori engleski jezik, praktikuje reiki energetsku vestinu, a u slobodno vreme prati literaturu iz oblasti primenjene psihologije.Udata je i ima cerku
read profile
Jelena Avramović

Jelena Avramović

Stomatološka sestra
Rođena u Beogradu, završila je Med. školu u Beogradu, smer stomatološka sestra-tehičar. Pored humanosti komunikativnosti i strpljenja koje unosi u timski rad, kao i rad sa pacijentima, poseduje veliko profesionlano i radno iskustvo, iz svih oblasti stomatologije, koje je stekla radeći u privatnoj praksi i državnoj poliklinici. Stalni deo Lumident tima je od 2016 god.
read profile
stomatološka ordinacija Lumident
Stomatološka ordinacija Beograd Vračar lumident zajednicka
//lumidentstudio.rs/wp-content/uploads/2018/06/stomatološka-ordinacija-beograd-vračar-61.jpg

Zašto baš mi

Centar grada

Stomatološka ordinacija Lumident Studio nalazi se u centru Beograda na opštini Vračar.

Ugodan ambijent

Naša stomatološka ordinacija je uređena tako da se osećate ugodno i opušteno.

Stručnost

Više od 40 godina iskustva ordinacije, specijalizacije i stalna usavršavanja.

Najkvalitetniji materijali

U radu koristimo najkvalitetnije materijale renomiranih i proverenih svetskih proizvođača.

Praćenje trendova

Lumident studio prati najnovije svetske trendove iz oblasti stomatologije kako bi vam uvek pružili najbolju uslugu.

Bezbolni tretman

Uvek se trudimo da nam ugodnost i pozitivno iskustvo naših pacijenata budu imperativ tokom intervencije.

preko
0

Spašenih zuba

preko
0

Godina iskustva

više od
0

Zadovoljnih pacijenata

nas
0

uvek nasmejane

Pratite nas na Instagramu