Hadži Milentijeva 85, Beograd Ponedeljak - Sreda - Petak 12:30-20:30 | Utorak - Ćetvrtak 8:30-16:30 +381 65 30 47 208 | +381 64 12 39 694

Iskustva pacijenata

Pitate se zašto da odaberete baš Lumident Studio usprkos brojnim drugim stomatološkim ordinacijama?

Pročitajte utiske i preporuke koje su ostavili naši zadovoljni pacijenti, među kojima su i mnoge poznate ličnosti. Biće nam zadovoljstvo ukoliko odaberete baš nas da se brinemo o vašim zubima i osmehu.

Ovo je bio moj prvi put da belim zube, tako da nisam imala pojma šta da očekujem. Međutim, posle samog ulaska u Lumident Studio ordinaciju sam shvatila da sam u pravim rukama. Sve je proteklo u najboljem redu od tačnog zakazivanja do izbeljivanja zuba. I sada imam novi sigurniji osmeh. Puno pozdrava Maja 🙂
Marija Radivojević
Pravnik
Jedan lep dan na bazenu se pretvorio u noćnu moru kada sam prilikom nezgodnog pada izgubila jedinicu. Bila sam u očaju dok mi drugarica nije preporučila Lumident Studio. Zahvaljujući njima i implantu moj osmeh je sada onaj stari. A i ja sa njim. Hvala devojke još jednom.
Zorica Radović
Student
Imao sam veliki strah od zubara još od detinjstva. Srećom genetika mi je podarila lepe i jake zube. Međutim jedan zub je usled oboljenja bio na ivici da se mora vaditi. Uz sjajan tim iz Lumident Studija i posle intervencije uspeli smo da ga sačuvamo, što mi je jako bitno. Hvala još jednom.
Goran Marić
Programer
preporuke stomatolog beograd
preporuka zubar beograd
preporuka zubar vracar beograd
preporuka zubar vracar beograd