Hadži Milentijeva 85, Beograd Ponedeljak - Sreda - Petak 12:30-20:30 | Utorak - Ćetvrtak 8:30-16:30 +381 65 30 47 208 | +381 64 12 39 694

Specijalista oralne hirurgije i implantologije

Diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2005 godine.

Nakon završenog pripravnickog staža počinje sa kliničkim radom u privatnoj praksi. Od početka je usredsredjen na oblast oralne hirurgije i implantologije, pa 2007. godine počinje saradnju sa firmom „Implantodent”  koja se pored uvoza i distribucije renomiranog Straumann implantnog sistema bavi i obukom lekara u cilju poboljšanja uspešnosti implantološke terapije.

Dr Malušev specijalizira na Klinici za oralnu hirurgiju u Beogradu 2013. godine, a 2014. godine pomaže firmi „Swissdent“, nasledniku „Implantodenta“ u otvaranju specijalističke ordinacije “Smile Esthetics” koja se vodi konceptom predvidive implantološke terapije sa obaveznim estetskim rezultatom.

Uporedo nastavlja sa usavršavanjem u oblasti oralne hirurgije i implantologije prateći kongrese i edukacije kako u zemlji tako i na medjunarodnom nivou.

Postaje član ITI (International team of Implantology).

Posebno se interesuje za problem rešavanja bezubosti pomoću sistema Straumann Proarch i Neoarch koji su modifikacija All on 4 koncepta koji pomaže pacijentima da obezbede brzu, ekonomičnu i jednostavnu rehabilitaciju - zdrav i lep osmeh.

Dr Malušev u svom radu neguje izuzetno strpljiv, efikasan i profesional odnos sa pacijentima.

Timu Lumident Studija priključuje se 2018. godine.

Dr Vladimir Malušev - Lumident studio