Hadži Milentijeva 85, Beograd Ponedeljak - Sreda - Petak 12:30-20:30 | Utorak - Ćetvrtak 8:30-16:30 +381 65 30 47 208 | +381 64 12 39 694
Izbeljivanje zuba za venčanje

Izbeljivanje zuba za venčanje

Izbeljivanje zuba za venčanje, postalo je „must have“ . To je upravo zato jer svaka buduća mlada želi da ima za svoj najvažniji dan blistave zube, koji će pored venčanice zaseniti sve prisutne.

Gotovo svaka devojka mašta o trenutku kada će naći savršenog partnera. Danu kada će obući besprekorno belu haljinu i reći to sudbonosno „da“ pred dragim ljudima.

Međutim, jedna tako basnoslovna scena može lako da se uruši zbog samo jednog detalja – osmeha. Ukoliko taj osmeh nije dovoljno širok i dovoljno beo kako priliči jednom takvom događaju, savršeno venčanje možda ipak ostane samo san.

Kako biste bili sigurni da se nešto tako neće desiti, posetite Lumident Studio i zakažite izbeljivanje zuba za venčanje na vreme.

Stomatološka ordinacija Beograd – Lumident Studio, u svom timu ima profesionalne stomatologe koji će se postarati da belina vaših zuba zaseni čak i belinu vaše venčanice.

 

Zašto vam je potrebno izbeljivanje zuba?

Bez obzira na to koliko vodite računa o oralnoj higijeni, vaši zubi ne mogu da postignu svoj blistavi potencijal bez profesionalne pomoći.

Hrana koju svakodnevno jedemo, urođena preosetljivost na određene supstance, kao i sama tehnika pranja zuba nepovratno utiču na boju vaših zuba. Šećer koji se često koristi u ishrani je svakako jedan od najvećih krivaca za gubitak zubne gleđi. Kafa bez koje većina ljudi ne može ni da zamisli početak dana ostavlja mikro mrlje koje kvare belinu, pa je u tom slučaju neophodno i skidanje kamenca sa zuba.

Izbeljivanje zuba za venčanje

Ako želite da impresionirate druge svojim osvajajućim osmehom, morate da probate izbeljivanje zuba.

Tehnika izbeljivanja zuba

Profesionalno izbeljivanje zuba za venčanje se radi u stomatološkim ordinacijama od strane kvalifikovanih stručnjaka.

Koristi se specijalan gel koji se nanosi na vaše zube i koji ih u reakciji sa laserom izbeljuje. Naravno, neophodno je pre toga zaštiti desni kako ne bi bile oštećene procedurom.

Ukoliko se odlučite za kućno izbeljivanje, važno je da pomno pratite uputstva vašeg stomatologa i koristite opremu tačno onako kako su vam rekli.

Izbeljivanje zuba za venčanje

Iako se obično pretpostavlja da su samo mlade te koje žele da imaju blistavo beli osmeh, to nije tačno. Oba buduća supružnika žele da zrače sigurnošću i samouverenošću u tom trenutku, a osmeh svakako igra najvažniju ulogu.

Izbeljivanje zuba za venčanje

Ukoliko se odlučite za izbeljivanje, bitno je da znate par stvari. Postoje mnoge tehnike za kućno izbeljivanje, ali one smeju da se izvode samo uz preporuku stomatologa. Najbolje je da zakažete tretman u profesionalnoj ordinaciji koja ima dugu tradiciju i neće naneti štetu vašim zubima. Pored toga, ako želite da vaši zubi budu blistavi za venčanje, zakažite izbeljivanje bar koji mesec ranije.

Lumident Studio

Ako ste i dalje u potrazi za pravom ordinacijom koja vam može pružiti neverovatnu belinu osmeha, stomatološka ordinacija Vračar – Lumident Studio je pravo mesto za vas.

U poslu smo više od 40 godina i imamo na hiljade zadovoljnih klijenata čiji osmesi krase svet oko nas. Mi koristimo najmoderniju tehniku izbeljivanja zuba koja čuva vaše desni i pruža vam jedinstvenu belinu kakvu želite.

Posetite naš vebsajt, pročitajte više o nama i zakažite tretman što pre.

read more
Posted Comments
 • Zašto zubi menjaju svoju boju - Saznajte najčešće razloge || LUMIDENT
  Zašto zubi menjaju svoju boju - Saznajte najčešće razloge || LUMIDENT
  […] želju svih ljudi, naročito budućih nevesta, te nije redak slučaj da se mnoge odlučuju za izbeljivanje zuba za venčanje kako bi njihov wedding look bio potpun, a svadbene fotografije […]
  reply
 • Žuti zubi - Vratite lepotu svom osmehu || LUMIDENT STUDIO
  Žuti zubi - Vratite lepotu svom osmehu || LUMIDENT STUDIO
  […] Rezultati su odmah vidljivi, pa ne čudi što buduće neveste rado biraju ovo izbeljivanje zuba za venčanje. […]
  reply

Comments are closed.