Hadži Milentijeva 85, Beograd Ponedeljak - Sreda - Petak 12:30-20:30 | Utorak - Ćetvrtak 8:30-16:30 +381 65 30 47 208 | +381 64 12 39 694
Prednosti mezoterapije - Pružite koži najbolji tretman

Prednosti mezoterapije - Pružite koži najbolji tretman

Prednosti mezoterapije, tehnike podmlađivanja i revitalizacije kože i kose, su brojne. Njeno blagotvorno dejstvo vidljivo je nakon veoma kratkog vremenskog perioda.

Tokom mezoterapije, dolazi do injekcije vitamina, enzima, hormona i biljnih ekstrata za podmlađivanje i zatezanje kože, kao i uklanjanje suvišnih masnoća.

Danas se mezoterapija koristi za:

  • Zatezanje kože lica
  • Poboljšavanje strukture kože
  • Hidriranje kože
  • Unapređivanje elastičnosti kože, njenog tonusa i čvrstine
  • Neutralisanje finih bora na licu
  • Neutralisanje pigmentacije
  • Uklanjanje masnoća sa područja stomaka, bedara, gluteusa, kukova, nogu, ruku i lica
  • Neutralisanje celulita
  • Lečenje alopecije i revitalizaciju oštećene i oslabljene kose

Mezoterapija je obećavajući i pouzdani tretman za uklanjanje neželjenih masnoća, kao i za konturisanje tela i neutralisanje bora. Ukoliko želite da postignete neverovatni sjaj kože, mezoterapija je pravi izbor za vas! Reč je o minimalno invanzivnoj proceduri tokom koje se koktel vitamina, minerala i aminokiselina ubacuje u mesodermalni sloj kože. Na taj način se ona obnavlja i neguje, a istovremeno se i podstiče prozvodnja kolagena i elastina.

Prednosti mezoterapije – Koža

Tokom tretmana mezoterapije, doktor koristi injekcije sa veoma finim iglama kako bi se direktno u kožu unele hranljive materije. Sam izraz „mezo“ znači „srednji“. Terapija se naziva „mezoterapija“ jer se hranljive materije koje revitalizuju isporučuju injekcijama u središnji sloj kože.

Mezoterapija

Prednosti mezoterapije i benefiti koje ostavlja na kože su brojni.

Tokom mezoterapije, koža dobija visok koncentrat vitamina i ostalih sastojaka. Visoka koncentracija seruma, vitamina i drugih hranljivih sastojaka čini da se koža osveži i da se podmladi.

 

Tretman mezoterapije je idealna alternativa skupim hirurškim intervencijama. Ova procedura može da postane deo vaše rutine za borbu protiv starenja kože, a daleko je manje invanzivna u poređenju sa ostalim procedurama. Više ne morate da se izlažete zahtevnim hirurškim zahvatima. Ukoliko se odlučite za tretman mezoterapije, dobićete prilagođene sastojke idealne za vaš tip kože.

Energetsko pojačanje koje ćete dobiti putem mezoterapije nadomestiće brojne nedostatke i zadovoljiti potrebe vaše kože. Ujedno, u zavisnosti od sastojaka, mezoterapija može da reši brojne probleme kože.

Mezoterapija će kožu hidrirati, učiniti je čvrstom, zdravom i blistavom.

Najbolji tretmani podmlađivanja u Lumident studiju

Mezoterapija nije komplikvan proces, ali bi pre tretmana trebalo da se posavetujete sa stručnim timom Lumident studija. Naše profesionalno osoblje će na najbolji način razumeti vaše potrebe i odabrati najbolji način sprovođenja tretmana. Oni se prilagođavaju potrebama i afinitetima klijenta.

Tokom mezoterapije ponekad se koristi lokalna anestezija, ali to zavisi od toga koliko je klijent tolerantan na bol i peckanje. Injekcijama se unose vitamini direktno u kožu pravljenjem malih uboda različitih dubina – od jednog do četiri milimetara, u zavisnosti od debljine kože i problema koji se tretira. Mezoterapijski kokteli sastoje se od aminokiselina, vitamina A, E, C, D, kompleksa vitamina B, minerala i hijaluronske kiseline. Ponekad se u koktele dodaju i sredstva koja povećavaju tonus mišića. U zavisnosti od potreba pacijenta, mezoterapijski ciklusi se mogu ponavljati na svakih četiri do šest meseci.

Mezoterapija

Ukoliko želite da izvršite rejuvenaciju kože, kontaktirajte Lumident studio, jer mi pružamo najbolje usluge podmlađivanja. Osim mezoterapije, pružamo i druge usluge rejuvenacije. Kod nas možete da zakažete tretman krvnom plazmom, hijaluronskim filerima, kao i botoks.

Lumident Studio – Stomatološka ordinacija na Vračaru, može ne samo da učini vaš osmeh blistavim, već i da značajno poboljša vaš izgled. Brojni pacijenti su odabrali naše tretmane podmlađivanja – posetite nas i uverite se zašto!

read more