Hadži Milentijeva 85, Beograd Ponedeljak - Sreda - Petak 12:30-20:30 | Utorak - Ćetvrtak 8:30-16:30 +381 65 30 47 208 | +381 64 12 39 694
Najbolja stomatološka ordinacija u Beogradu - Lumident Studio

Najbolja stomatološka ordinacija u Beogradu - Lumident Studio

Verovatno i sami znate koliko bitnu ulogu osmeh igra u našim životima.

On vrlo jednostavno može da transformiše svaki lik i dopusti drugima da uhvate makar delić naše duše kroz svoj prirodni sjaj. Međutim, kako biste bili sigurni da vas vaš osmeh predstavlja u najboljem svetlu, morate da ulažete u oralnu higijenu. To podrazumeva i odabir pravog stomatologa koji će pronaći način da vaši zubi ostanu zdravi, a samim tim i blistavo beli. U skladu sa tim, koja je to najbolja stomatološka ordinacija u Beogradu kojoj možete poveriti jedan ovako bitan zadatak? Bez imalo sumnje, to je Lumident Studio, a evo i zašto.

U korak sa vremenom

Stomatologija je grana medicine koja se konstantno menja i razvija zajedno sa napretkom nauke i tehnologije. Zbog toga je važno da vaši stomatolozi budu upoznati sa svim novim dešavanjima u svetu i da uvek koriste najmodernije instrumente u svom radu. Jedino na taj način možete biti sigurni da pružate vašim zubima negu koju zaslužuju.

Najbolja stomatološka ordinacija u Beogradu

Jedna od stvari koje izdvajaju Lumident Studio od drugih stomatoloških ordinacija je svakako ažurnost i želja za istraživanjem. Mi pomno pratimo sve nove trendove u svetu kako bismo unapredili uslugu koju pružamo i postigli najbolje rezultate. Naši pacijenti znaju da mi uvek idemo u korak sa vremenom i u tome nam pomažu najkvalitetniji stomatološki materijali.

Stručno osoblje

Ipak nove tehnologije i metode lečenja ne znače ništa bez kvalitetnog i stručnog osoblja. Veoma je bitno da imate poverenja u svog stomatologa i njegove sposobnosti. Kada je u pitanju Lumident Studio, znate da ste u dobrim rukama.

Razlog zašto je Lumident Studio najbolja stomatološka ordinacija u Beogradu je taj što se u njegovoj samoj srži nalaze tri izuzetna stručnjaka kada je oralna medicina u pitanju.

Najbolja stomatološka ordinacija u Beogradu

Lumident Studio su 2016. godine osnovale doktorke Ivana Aleksić i Irena Lopičić oslanjajući se na tradiciju poznate Dr Kabadaja ordinacije. Obe su visoko kvalifikovani specijalisti parodontologije i oralne medicine, tako da sa lakoćom mogu da savladaju bilo kakav stomatološki problem. Naravno, kako bi svaka intervencija prošla glatko i uspešno, pomoć dobijaju od stomatološke sestre Jelene Avramović.

Najčešći oralni problemi

 • Karijes

Jedan od najčešćih problema sa kojim se ljudi susreću kada je u pitanju oralno zdravlje je karijes. Ovo postepeno propadanje zuba nastaje zbog kiseline u naslagama hrana koje nagrizaju gleđ i dolaze do unutrašnjosti zuba. Ne samo da karijes može da uništi zube, već može dovesti i do drugih znatno ozbiljnijih zdravstvenih problema ako se ne leči.

 • Kamenac

Još jedan vrlo čest problem je i kamenac koji predstavlja tvrde naslage na zubima nastale kalcifikovanjem dentalnog plaka. Ove naslage se mogu skinuti samo uz pomoć stomatologa. Najbolja stomatološka ordinacija u Beogradu, Lumident nudi profesionalno skidanje kamenca najsavremenijim instrumentima kako ne bi došlo do problema kao što je parodontopatija.

 • Boja zuba

Kao i kod većine drugih, estetskih problema, i boja zuba je zapravo odličan pokazatelj nečijeg oralnog zdravlja. Sa druge strane, ako je sa zdravljem sve u redu, problem može biti i genetske prirode. U tom slučaju, Lumident Studio vam može pomoći uz efikasno izbeljivanje zuba.

Pored ovih jednostavnijih problema, najbolja stomatološka ordinacija u Beogradu, Lumident Studio je tu i ako dođe do bilo kakvih ozbiljnijih komplikacija. Kada je u pitanju oralno zdravlje, ne postoji problem koji ne možemo da rešimo.

Pogodna i za decu

Najbolja stomatološka ordinacija u Beogradu

S obzirom da se dobra oralna higijena uči od malih nogu, važno je pronaći pravu ordinaciju i za vaše mališane. Lumident Studio je idealan izbor zato što je enterijer vrlo prijatan i prikladan za decu. Čim uđu, dočekaće ih nasmejani profesionalci pa nema mesta za razvijanje straha od stomatologa koji se proteže kroz ceo život. Naučite vaše najmlađe da se brinu o svojim zubima uz Lumident Studio.

Najbolja stomatološka ordinacija u Beogradu – Lumident

Lumident Studio se nalazi u Hadži Milentijevoj 85, na Vračaru, u samom centru Beograda. Zakažite pregled i rešite sve vaše oralne probleme u prijatnom, modernom okruženju.

Nama je vaše oralno zdravlje uvek na prvom mestu!

read more
Posted Comments
 • Žuti zubi - Vratite lepotu svom osmehu || LUMIDENT STUDIO
  Žuti zubi - Vratite lepotu svom osmehu || LUMIDENT STUDIO
  […] Ukoliko želite da vašem licu vratite blistavi osmeh, posetite Lumident Studio. Dugogodišnje iskustvo, najkvalitetniji stomatološki materijali i najsavremenija oprema doveli su do brojnih zadovoljnih klijenata koji su potvrdili da je ovo najbolja stomatološka ordinacija u Beogradu. […]
  reply
 • Zašto je važno redovno skidanje kamenca || LUMIDENT STUDIO
  Zašto je važno redovno skidanje kamenca || LUMIDENT STUDIO
  […] Zašto je važno redovno skidanje kamenca otkriva vam Lumident Studio stomatološka ordinacija u centru Beograda. […]
  reply

Comments are closed.